Varde - 12. januar 2022 - Resultat

Vintercup logo

Om det er Varde/Arnbjerg eller Eric Lauridsen der er god, eller måske kombinationen er underordnet, men det var en super bane i Varde onsdag aften. Der var også rekord mange deltagere på denne fine vinteraften, i alt 33 friske løbere.

Resultatmæssigt var Jacob endnu engang hurtigst og Nora var ekstra frisk og hentede en flot anden plads. I den samlede stilling er Jacob ved at løbe fra os, men intet er afgjort. Specielt på de sekundære placeringer er der kamp og her kan bl.a. bemærkes at Ulrik med tiden 30:01 "mistede" 1 point med 2 sekunder og det kan blive afgørende.....

Mette ser stærk ud i kvindeligaen og hun er en ud af ni deltagere der har deltaget i samtlige løb til dato (6 stk) og det er et godt udgangspunkt for en sejr. Jacob har også alle løb på kontoen, men med 3 løb tilbage er der stadig muligheder for at lave ændringer i stillingen.

På O-track har 16 deltagere allerede vist deres track - også her har vi vist en rekord! Se det og nyd banen igen.

Links: Resultat - Kort - O-track