Hvor står dette?

Vintercup samlede resultat

Sidste afdeling af vintercuppen er samtidig klubnat, se anden artikel. Dette er jo en af årets vigtigste begivenheder og bl.a. derfor havde 26 fundet vej til Marbæk. Her i blandt også klubben nyeste familie, som dog blev lidt ramt af mørket og desværre måtte udgå. Men frisk forsøgt !

Louis havde sørget for varmen og 3 super gode baner. Indrømmet spændingen i toppen af vintercuppen var til at overse, og endnu engang viste Ole Gadsbølle hvilke klasseløber han er. Han valgte at stille op på bane 1 og denne vandt han da også suverænt. For at omregne til vintercup point, er alle bane 1 og bane 3 omregnet i forhold til deres kilometertid.

Blandt junior var det Niels Boysen der samlet vandt, og det selvom han på dagens etape måtte udgå.

Løberne markeret med grønt skal alle have den største ros, de valgte nemlig at deltage alle 10 gange, hvilket jo også giver et flot resultat for alle i top 3. Men samlet skal klubben have ros for i alt har disse 10 løb skaffede 68 forskellige personer i skoven, og der har været 297 startende inkl. banelæggerne, dvs. næsten 30 personer per gang i gennemsnit - FANTASTISK.

Tirsdag den 7. marts i Marbæk afvikles sidste afdeling af Vintercuppen 2016/17.

Mangler du point i konkurrencen er det her, du skal møde op. Løbet er samtidig klubmesterskab for OK Esbjerg, så der er 3 baner at vælge imellem, hvis du vil være klubmester. Uansat banevalg er der udfærdiget et retfærdigt pointsystem, så vintercuppen finder den rette mester.

Der mødes i Naturudstillingslokalet ved Marbækgaard, Marbækgårdsvej 1, 6710  Esbjerg V, hvor der er lagt i kakkelovnen.

Sol går ned kl. 18.14 så første start går kl. 19.14 jf. de internationale regler for natløb. Der er 550 m til start, hvor der er selvbetjening.

Kort: Marbæk Plantage 1:10.000 Ækv. 2,5 m. År 2015, rettelser i 2016.

Banerne er trykte og ses  herunder:

Bane 1   H18-44  5,886 km  16 poster
Bane 2   H45-, D18-44, D45-   4,856 km  13 poster
Bane 3   H-17, D-17  3,888 km  10 poster

- mulighed for 6 klubmestre.

Vær forberedt, tjek batteriet og mød op til dysten.

Louis

21. februar - Universitetsparken - Resultat

I universitetsområdet skal man bruge hovedet og det gjorde mange af os, koblet sammen med nogle hurtige ben. Enkelte valgte at løbe lidt i mærkelig rundkredse (Lars, jeg nævner dig ikke) og andre hoppede en del af banen over (det kunne jeg aldrig finde på).

På resultatsiden skal vi vist bare sige stort tillykke til Ole, eller skal vi...., for der er måske opstået endnu en konkurrence. Hvem er samlet bedst og her er der faktisk 2 løbere med samme antal point, naturligvis Ole Gadsbølle, men i juniorrækken har Niels Boysen ligeledes opnået imponerende 699 point efter de 9 løb - så vi kan se frem til den sidste løb i Marbæk med spænding. Bemærkes skal det da også, at jeg både slog Henrik med over 2 minutter og Rudolf med adskille sekunder - herlig aften og god hurtig bane af Lars Svarer.
En god og stabil indsats belønnes i top 15 live listen, hvor altid aktive Annette og Villy har sneget sig op på en foreløbig flot 15 plads.
I går var vi 31 i skoven, her i blandt en kommende o-familie? og i alt har 66 forskellige personer i løbet af denne vintercup deltaget !

Næste løb med pandelampe er allerede på tirsdag kl. 20.00 - se mere om Esbjerg Night Trail - vi håber at se mange af Jer.

7. februar - Oksbøl - Resultat (opdateret resultatliste)

Oksbøl kunne byde på meget mere end krudt og kugler. Dette skriver Henrik om løbet "Super natløb med varieret bane - først byløb, herefter i skoven for til sidst at slutte af med detaljerne omkring skolen. Ødelagde desværre et ellers perfekt løb ved at løbe til post 16 før post 15 - for derefter at bomme post 16, som jeg lige var kommet fra..."

Og selv om vi skulle udenbys fandt 23 løbere vej og havde en god tur i Oksbøl. Og som jeg læser resultatlisten så kan næsten alt fortsat ske, men ingen kan vide sig helt sikker endnu. Eneste man ved, der venter nye udfordringer, og de sidste 2 gange skal man være obs. for er første starten kl. 19.00.

 

31. januar - Guldager Øst - Resultater

Endelig fik vi skov under fødderne. Poul Larsen havde på hans hjemmebane drejet en ægte natløb sammen i den østlige del af Guldager. I øvrigt rart at prøve en ny startsted. Vejret var helt i top, skoven var perfekt, lidt våd som altid og banen perfekt. Der var 24 personer der kunne nyde løbet og mørket.

Flere af os viste at skov under fødderne kunne betyde større og betydende tidsforskelle. Og indrømmet min post 2 ser ikke for godt ud. At jeg så også mister tid post 10 er bare trals (Se Livelox). Men alligevel blev det ingen katastrofe for også andre valgte at løbe lidt skævt hist og pist. Værst gik det ud over Morten, som desværre måtte udgår. Om han var nervøs for skoven og derfor ramt en træ og slog ryggen vides ikke, men samlet sejr ser umuligt ud eftersom at Ole fortsatte med at løbe suverænt.

På kvindesiden var Mette godt løbene, men Signe Jensen kan snart matche Mette også i skoven og bliver snart en "trussel" for flere af os.

   
   

Støt vores sponsorer  

   

Kommende aktiviteter  

Onsdag d. 24 Apr kl.17:30
Træningsløb - Grindsted
Onsdag d. 1 maj kl.17:30
Træningsløb - Den Hemmelige Skov
Torsdag d. 9 maj kl.10:00
Kr. Himmelfartsløb - Klub Ultra lang - Fanø
Onsdag d. 15 maj kl.17:30
Træningsløb - ???
   

OKE Kalender  

   
April 2024
M T O T F L S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
   

Nyheder fra DOF  

Feed ikke fundet
   
© Orienteringsklubben Esbjerg