Guldager Vest - 22. januar 2019 - Resultat

Vintercup logo

Vintercuppen fortsætter med endnu en god klassiker som desværre er blevet halveret efter lukningen af jernbaneoverskæringen. Men når man ser resultatlisten kan skov-natløb i Guldager Vest stadig være en kæmpe udfordring.

Dog var der ingen der havde oplyst det til Anders Bank, som løb en særdeles suveræn spurt hele 7 minutter bedre end Ole Gadsbølle, og enorme 17 minutter ned til nummer 3, Rudolf Sørensen. Rudolf er tilbage på en samlet 3. plads lige foran Ulrik, men meget kan ske for de 2 dårligste runder kan fratrækkes. Så mon ikke både Kristian, Henrik og Eric vil blande sig i kampen om 3 pladsen i dette års vintercup.

Allerede nu kan det afsløres at Anders Bank er vinder af vintercuppen, da han efter 7 runder har maximum point, 700 point og kan derfor ikke hentes, selvom han tager sofaen de sidste 2 gange, dog vil det ikke give street credit i Esbjerg :-)

Næste løb er igen en klassiker i Vintercuppen, nemlig den altid nyreviderede Bramming kort. Gad vide hvad Henrik i år har fundet frem. Løbet plejer at tiltrække rekord mange deltagere og 2019 skal vel ikke være nogen undtagelse. Vi ses i den mørke "skov" ....

Links: Kort - Resultat - Samlet oversigt - ingen O-track

  • Næste afdeling er tirsdag d. 5. februar i Bramming
  • men allerede d. 29. januar løbes Esbjerg Night Trail 
   
   

Kommende aktiviteter  

Onsdag d. 24 Apr kl.17:30
Træningsløb - Grindsted
Onsdag d. 1 maj kl.17:30
Træningsløb - Den Hemmelige Skov
Torsdag d. 9 maj kl.10:00
Kr. Himmelfartsløb - Klub Ultra lang - Fanø
Onsdag d. 15 maj kl.17:30
Træningsløb - ???
   

Nyheder fra DOF  

Feed ikke fundet
   
© Orienteringsklubben Esbjerg