Hvor står dette?

Lyshøjen og DIN forsyning - 19. februar 2020

Vintercup logo

Rudolf Sørensen trækker samlet sejren hjem - STORT TYLLYKKE - Han vinder efter 7 tællende løb med 690 point, men kunne også vinde med 780 point for deltagelse i alle 9 afdelinger. Hans tætteste forfølger og klubbens DM medaljevinder i 2019 (og tidligere) Ole Gadsbølle sikre en anden plads med 687 point, men bemærk at han starter med ikke at deltage i de 2 første. Kun 1 point efter følger klubben bedste ungdomsløber Kristian Sørensen med 686 point. På 4-5 plads finder vi henholdsvis Ulric og Eric.

Vores anden vinder er Mette Lolk med 602 point på dame holdet. Bente Pedersen klare en flot 2 plads, og har faktisk samlet flere point en Mette, pga. deltagelse i alle løb.

Aftens finale etape var i øvrigt en finale værdi. Kortet over Lyshøjen var blevet udvidet over til Din Forsyning og selvfølgelig havde Eric drejet en kanon bane. Og jeg nød bl.a. udsigten lidt for lang tid på toppen af huset. Aftens vinder var Kristian med en flot tid på kun 28:33 i det bløde terræn. Point mæssigt var top 6 på aften også dem der samlet endte i top 6.
Den hårde banelægger har disket 2 deltagere - hvis deres O-track kan bekræfte at de har været ved den manglende post er der lidt håb for dem :-)

 

Links: Resultat - Samlet oversigt - O-trackKort

Sønderris - 05. februar 2020

Vintercup logo

27 løbere mødte op i Sønderris i dejligt klart løbevejr med lidt måneskin. Der var masser af vejvalg samtidig med, at det alternative kort også var en udfordring (flere indkørsler blev tjekket!).

Anders Bank var tilbage og gav os baghjul, men han var dog skarp forfulgt af vores nye portugisiske ven (Joäo, udvekslings-studerende), som på trods af et par store udenoms vejvalg kun var knap 1½ minut efter (se O-track  http://3drerun.worldofo.com/2d/?server=o-track.dk&eventid=22526&liveid=1 ) 

Rudolf som er førende i herrestillingen fik nerver og sprang post 17 over og blev derfor disket. Spørgsmålet er så, om nerverne holder i det sidste natløb ved Lyshøjen den 19. februar (OBS: kl. 18.30).

Hvis de holder skal meget gå galt for ikke vi har en ny mester. Hos damerne kom Mette på ret kurs igen og her skal der også gå meget galt (men det er set før) på Lyshøjen hvis ikke hun løber med førstepladsen. 

 

Ellers tak for god ro og orden i Sønderrishallen.
Sportslig hilsen Banelæggeren

Links: Resultat - Samlet oversigt - O-trackKort

Lidt introduktion til onsdagens vintercup.

Mødested: Sønderrishallen, Krebsens Kvarter 72.

Vi har lånt foyeren til hallen og kan derfor være indenfor både før og efter løbet. Starttid er som sædvanlig fra kl. 18 og frem til 19.

Vi skal løbe på et næsten o-kort (se udsnittet herunder), men jeg lover at detaljeringsgraden er 100 % i orden og det samme med skarpheden.

Det er også nødvendigt, for aldrig har det været tættere i stillingen. I toppen blandt mændene er der nærmest død løb mellem formanden, Ole og Kristian og selv små fejl i de sidste to løb vil afgøre hvem der bliver årets mester.

Men heller intet er afgjort blandt kvinderne, hvor Bente er i front men trues af Mette, som ikke længere har råd til igen at misse poster.

Husk i øvrigt at bruge fornuften og undgå private haver og andre områder som   ligner forbudt område!

Vi ses onsdag.

Sportslig hilsen

Ulrik

PS. Men inden onsdag ses vi jo tirsdag til generalforsamlingen.

Kortudsnit ved Sønderrisskolen/hallen.
Bemærk at private haver ikke er markeret med olivengrøn og stier/veje er hvide. Men ellers er de grønne tætheder retvisende.

 

Kvaglund - 22. januar 2020

Vintercup logo

Vintercup er også lig med Kvaglund sprint. Og aftens bane på 3,7km var måske hurtig, men hovedet skulle være med for at finde rundet i kvarteret. Hurtigst mand var ikke overraskende Ole Gadsbølle i tiden godt 23 minutter. Godt et minut efter kom Kristian og Rudolf, mens rest of the best skulle bruge 3-4 minutter til 45 minutter ekstra. Så nogle fik mere for pengene end andre.

Banen var som altid krævene og godt og sikkert udsat af Peder Stephansen (inden hans ferie). 

I den samlede stilling er der beregnet et resultat med de 5 bedste tider i de sidste 7 løb. Her er Rudolf fortsat i front 2 point foran Ole Gadsbølle og med Kristian på en sikker 3 plads. På dame siden er Mette i front selvom hun smed værdifulde point væk i dag.

Links: Resultat - Samlet oversigt - O-trackKort

Oksbøl - 8. januar 2020

Vintercup logo

Udfordringerne var som altid på plads i Oksbøl og den unge ræv Kristian tog en sikker sejr i kombinationen af skov og by-sprint.

Sven havde drejet en super bane og vi fik vist alle sved på panden og mudder på skoene. Og som præmie kan han nu prale af en foreløbig anden plads i vintercuppen 2019/2020. Rudolf er fortsat i front, men Kristian har en flot 3. plads med Jørgen og Ulrik på en delt 4. plads.

Som altid, alt kan ske og det kunne være næste gang i Kvaglund, hvor vi den 22. januar skal udfordres.

Links: Resultat - Samlet oversigt - O-trackKort

   
   

Kommende aktiviteter  

Onsdag d. 28 Feb kl.18:30
Vintercup 9. afd. - Esbjerg Hafen City
Lørdag d. 2 Mar kl.13:00
Træningsløb - Nørreskoven
Onsdag d. 6 Mar kl.19:00
Klubnat - UC syd
Lørdag d. 9 Mar kl.13:00
Træningsløb - Sønderheden
Lørdag d. 16 Mar kl.13:00
Træningsløb - Grimstrup
Onsdag d. 20 Mar kl.17:30
Træningsløb -Vrøgum V, NB: ONSDAG
   

Nyheder fra DOF  

Feed ikke fundet
   
© Orienteringsklubben Esbjerg