Klubmesterskab-ultralang 2016 i Fanø Klitplantage
torsdag d. 5/5 Kristi Himmelfartsdag

Efter at have afvilklet ultralang sidste år på VM test banerne er vi tilbage på sporet på den rigtige dag - Kristi himmelfartsdag.
Banelæggerne Børge R. madsen og Jørgen Bang havde skruet nogle gode svære baner sammen i det sværeste terræn nord og vest for betonvejen, som bød på udfordringer, som der skal være til et mesterskab. Løbet blev gennemført i det smukkeste solskinsvejr og alle havde en god oplevelse.

Desværre blev vi udsat for at en formastelig nidding havde flyttet post 212 og 230 flere hundrede meter bort fra deres rette placering. Ved ikke om du er klar over det du ødelagde for en masse løbere og for arrangøren, som har lagt meget tid på arrangementet. Skam dig.
Post 230 berørte ikke en klubmesterbane, men derimod en bane, som blev benyttet af mange nye løbere fra 'Find vej i' dagen i Kikkebjerg, hvilket selvfølgelig var meget uheldig.

Post 212 blev fundet under løbet og sat på plads med det resultat at de førststartende brugte ekstra tid på at konstatere, at posten var væk. Posten var med på alle 4 mesterskabsbaner. Kunne vælge at lade strækket til og fra post 212 udgå af tiden, men efter at have konstateret, at det ikke ville få indflydelse på de, der blev klubmestre, indgår hele den registrede tid i resultatlisten.
Tak til de der fandt posten og fik den replaceret.

Hele 51 deltog i mesterskabet. Det minder om de gode gamle dage. Specielt familierne Stephansen og Sørensen havde et godt løb.