Login2

Spangsbjerghaven - 26. januar 2022 - Resultat

Vintercup logo

Spangshaven er bare hel suveræn og første gang prøvede vi med kortvend. Ulrik havde drejet en kanon bane og flere af os fik da også en del at se. En af de store favoritter Kristian mistede ved sidste løb en post og var derfor allerede noget bagud. Men denne aften løb han absolut hurtigst (20:08) bare ærgerligt at han tog post 10 to gange og derved mistede post 14 som stod i cykelskuret ved siden af.

Dagens vinder blev Palle Lang i tiden 21:37, men tæt efterfulgt af Jacob som er ved at sætte sig kraftig på den samlede vinder titel. Palle havde sikkert lidt hjemmebanefordel og ser man lidt i resultatlisten kommer Mette også ind på en flot 5. plads - her tæller hjemmebanen måske også lidt til hendes fordel, og måske hun havde gennemskuet, de numre Ulrik lavede med os.

Eric Lauridsen var som altid hurtig, denne aften lidt for hurtigt eftersom at post 5-6-7 blev hoppet over. Kortet og de små passager kan være svære at se og gennemskue, og fra O-track ses også enkelte løbere der bevæger sig i forbudt område hvor de troede der var en passage.

Samlet resultat har vi Jacob i front. Og med kun 2 løb tilbage bør vi se på hvem er forrest eksklusiv de 2 dårligste løb. Her er Jacob med max point 500 og på en anden plads findes Palle Lang og delt 3. plads til mellem Rudolf og Ulrik. Men der er fortsat op til 200 point at kæmpe om så mange kan stadig blande sig i placeringerne.

På O-track har 14 ud af 31 deltagere allerede vist deres track! Se det og nyd banen igen.

Links: Resultat - Kort - O-track