Gammelby/Præstegårdsskolen - 1. marts 2023 (9/9 afd.)

Vintercup logo

Nyt kort blev onsdag indviet med maner. Hans Jochumsen havde tegnet kort og drejet en super natsprint bane - virkelig klasse og helt sikkert skal vi retur til dette område af Esbjerg.

Og vinderen blev....
Freja Kramers Sørensen ved kvinderne, og Jacob Daugaard tog en ret suveræn sejr i herre klassen - STORT tillykke til dem begge og mega velfortjent.

Jacob løb måske sæsonens bedste sprint og fik udbygget føring til nr. 2. Kristian og nr. 3. Palle med hele 5 point (vinder med over 4 minutter til Palle denne aften). Jacob deltog i øvrigt i samtlige 9 afdelinger lige som 7 andre personer.

Freja havde en fin løb i sidste afdeling, men Mette tog denne aften føringen og blev flot nr. 2 blandt damerne.

Samlet set en super Mørkeløbssæson. I alt 66 løbere har stillet til start og i gennemsnit over 31 løbere per gang. Flere nye kort/områder blev taget i brug og bare fed stemning, før og efter hvert løb. I øvrigt stor tak til Jørgen Bang for planlægningen og mon ikke alle ser frem til næste sæson 2023/2024.

Nu afventer bare klubnat - lamperne er varmet op.

Links: Resultat O-track

Kommende:

Paradissøerne - 1. marts 2023 (9/9 afd.)

Vintercup logo

Vi skal onsdag løbe på nyt kort over spændende område tegnet af Årets kortprofil (Danmarks bedste korttegner), Hans Jochumsen. Kortet er et nytegnet sprintkort 1:3000 over området fra Præstegårdsskolen ned til Paradissøerne.

Mødested: Præstegårdsskolens parkeringsplads, indkørsel fra Søndervangen.

Bane: 3,4 km, 20 poster - første start 18.30 (når det er mørkt)

Og hvis I husker sidste afdeling er der fortsat masser af placeringer at kæmpe om. Jakob er sprintet fra os alle, men kan han endnu engang lave et stort resultat og hvem skal tage 2. plads? og mange andre interne konkurrencer.

Links: Resultat (fra 8. afd.) - O-track (kommer på onsdag)

Kommende:

Spangshaven - 8. februar 2023 (8/9 afd.)

Vintercup logo

Er sæsonen afgjort..... ?

Onsdag bød på et super løb i Spangsbjerghaven, med mange poster og mulighed for god flow i løbet, hvis man kunne holde hovedet koldt. Palle fik en klar sejr denne aften over Jakob. Han løb i den imponerende tid på 21,59 (100 point) mens Jakob var laaaangt efter i tiden 22,02 (99 point). Kristian er trukket i dronningens grønne klæder (Oksbøl) og derfor "lovligt" undskyldt for udeblivelse. I alt samlede vi 33 denne aften med Knud som banelægger og Margit som kage/kakao leverandør hjemme i deres have - mega hyggeligt og super løb.

Og nej, afgørelsen er ikke klar endnu, bliver det KOK Jacob på første pladsen eller OKE Jacob? Selvfølge bliver det med en OKE'er i front..... Louis, du kan roligt sende en familiemedlemsskab afsted :-) og Jørgen kan få solgt nogle flotte OKE løbedragter!

Sidste løb i vintercup serien er ved Paradisøerne, helt ny unik område i Esbjerg og kan helt sikkert få stor betydningen for mange af placeringerne, bortset fra de 3 første placeringer.....

Links: Resultat - O-track (kommer nok senere)

Kommende:

  • Esbjerg Night Trail er onsdag d. 22. februar i Esbjerg.
  • Næste vintercup 1. marts, ved Paradisøerne.

Kvaglund - 25. januar 2023 (7/9 afd.)

Vintercup logo

Rekord aften med 36 ude på en super bane drejet af Erik Lindholdt. Og rekorden blev sat i regnvejr og Danmark spillende kvartfinale til VM i håndbold. Det beviser vist bare at Mørkeløb kan noget ;-)

Kvaglund og Erik er kendt for en super gode baner og det var også tilfældet denne aften. Banen var hurtig, men med masser af små og vigtige vejvalg. Endnu engang var Jacob hurtigst, med Kristian få sekunder efter og det er nok også blandt dem vi skal finde vinderen når denne lille serie afsluttes 1. marts.

Links: Resultat O-track (allerede med masser af farver....)

Kommende:

  • Esbjerg Night Trail er onsdag d. 1. februar i Tjæreborg.
  • Næste vintercup 8. februar, i Spangsbjerghaven.

Oksbøl - 11. januar 2023 (6/9 afd.)

Vintercup logo

Efter et par dage med regn var det lykkes Eric at finde de store vandbytter frem til os på en herlig sprint tur i Oksbøl. Rekord mange deltog denne aften, i alt 35, bl.a. flere fra Kolding. Flere havde en svær start eftersom at løbeskoene skal være hurtige fra start. Her var Jacob som altid god og fik en fin sejr med 4 point ned til Kristian. Mellem dem lavede Nora en flot skades come pack og blev en flot 2'er denne aften.

Jacob er fortsat i front i de tællende løb, men de sidste 3 afdelinger har fortsat stor betydning. Hos damerne er Freja i front med Mette som 2'er.

Links: Resultat O-track (allerede med 14 tracks)

Kommende:

  • Esbjerg Night Trail er onsdag d. 18. januar i Ådalen.
  • Næste vintercup 25. januar, i Kvaglund.

Bramming - 21. december 2022 (5/9 afd.)

Vintercup logo

Mega regnvejr lige før start er måske en succes? Uanset hvad så var der ny rekord med 32 deltagere, heraf en lille flok fra Kolding. Bramming er Henrik Hansens område og som altid fik vi en fantastisk tur, faktisk kun med 13 poster, men stadig masser af gode udfordringer. 

Kristian fik efter flere forsøg endelig en sejr på 16 sekunder mindre end Jacob, og tog alene 100 point. Der var lidt brik problemer, og har nogen en mere korrekt tid, må I endelig skrive til mig.

Jacob er fortsat i front og de næste par løb kan få stor betydning for slutfasen.

Links: Resultat O-track

Kommende:

  • Esbjerg Night Trail er onsdag d. 4. januar i Bramming.
  • Næste vintercup 11. januar, Oksbøl/Ål.
   
   

Nyheder fra DOF  

Feed ikke fundet
   
© Orienteringsklubben Esbjerg