De seneste 2 år har flere af klubbens medlemmer arbejdet på dette projekt. Nu begynder tingene at munde ud i konkrete projekter til gavn for både turister, borgere og ikke mindst klubbens medlemmer.

For 2 uger siden blev de faste poster i Østskoven opgraderet med find vej i skilte. Det praktiske arbejde udført af "Pensionist logen" som i øvrigt også har meget store aktier i rekognisering af Kikkebjerg og Nørreskoven.

Lige nu er der størst fokus på vores "projekter" i Nørreskoven, vores nye kort skal være færdigt og poster skal nedgraves (udføres af kommunen med bistand fra bl.a. Louis). Alt dette vil give os nogle unikke muligheder for at arrangere hurtige orienteringsevents for foreninger og skoler - og os selv.

Vores meget konkrete mål er indvielse af projektet, lørdag d. 28. april, fra 10.00 - 14.00.
Officiel indvielse kl. 10.30 med deltagelse af Knud Jager Andersen, formand for Kultur og Fritidsudvalget, som klipper den røde snor og sender de første deltagere afsted.

For at sikre dette er der brug for alles hjælp

 • Uddeling af invitationer (jeg har lidt over 1000 stk tilbage). Alle deltagerne ved Påskeløbet fik 50 stk til omdeling - i alt skulle vi gerne få omdelt alle 3000 invitationer - ellers send dine venner og netværk dette link www.okesbjerg.dk/fvi/Flyer2012Esbjerg.web.pdf (sæt den evt. på din facebook profil)
 • Opsætning af plakater i den lokale butik, sportsklub eller lignende (jeg har flere tilbage, så kom bare forbi) - ellers udprint dette link www.okesbjerg.dk/fvi/Folder2012Esbjerg.web.pdf
 • Hjælp på selve dagen - vores mål er 100 deltagere, men måske der kommer flere.
  Der bliver behov for alt mulig hjælp.
  • Opstilling af telte, start og målsluse
  • Indskrivning af gæster, hjælpe med lidt instruktion
  • Servering af forfriskninger (Coop har sponsoret frugt til deltagerne)
  • Udskrivning af diplomer og potentiel rekruttering af nye medlemmer
  • Oprydning efter dagen
 • Nærmere information når dagen nærmer sig - men gerne allerede i dag en postiv tilbagemelding for deltagelse på dagen til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

 • Hvad består Nørreskov projektet i ? 

Fra første dag for nu 2½ år siden var ønsket et stort projekt som kunne udnyttes af både foreninger, skoler og os selv. Dette ville kræver både mange poster, EMIT på posterne og et nyt kort.

På grund af projektets størrelse fik vi tildelt 2 projektmidler fra DOF (Find vej i projektet), som består i skilte til 2 x 30 poster, 2 x 3000 kr til kort. Desuden er vi efterfølgende blevet tildelt diverse materiale til åbent hus arrangementet.

Der er ansøgt en flere fonde og vi har til dato modtaget 12.000 kr fra Claus Sørensens Fonden, 15.000 kr Danske Bank Fonden i Esbjerg, og senest 82.000 kr fra den fritidskulturelle pulje 2012 (Esbjerg kommune), mod en egen betaling på 25% inden udbetaling.
Yderlig har Esbjerg kommune, Børn & Kultur betalt samtlige poster + udsætning som udføres praktisk af Teknik & Miljø.

Vores budget for et komplet projekt er på over 250.000 kr. Når projektet er komplet skulle vi gerne have EMIT på 90 poster, desuden 3 foreningspakker, med hver 30 EMIT brikker, kompasser, kort og instruktion. Ligeledes er der inkluderet 10 "mega orienteringskort" med formidling af kulturel eller historisk relevant information, placeret centralt rundt om Nørreskoven.
P.t. er økonomien til 90 EMIT poster og 2 foreningspakker - men flere fonde vil blive ansøgt om midler til projektet.

 • Øvrige projekter:
  • Fanø, Kikkebjerg tegnet, men desvære lidt besvær med miljømyndighederne p.t.… der arbejdes på en løsning.
  • Fanø, Nordby er fotorientering – Fanø turist forening er p.t. ved at indsamle billeder og materiale
  • Østskoven – 30 poster med nye skilte udsat, kort mgl. opdatering til ”korrekt look”

Der er oprettet en specifik hjemmeside for vores projekter som lettest findes her www.okesbjerg.dk/fvi. Den vil løbende vil blive opdateret med de nyeste kort og informationer om projektet. Siden findes lettest via find vej i logoet på alle vores hjemmesider.
WinkSiden vil i øvrigt være "top historie" indtil d. 29. april - alle andre nyheder vil komme nedenunder.

 

   
   

Støt vores sponsorer  

   

Kommende aktiviteter  

Onsdag d. 28 Feb kl.18:30
Vintercup 9. afd. - Esbjerg Hafen City
Lørdag d. 2 Mar kl.13:00
Træningsløb - Nørreskoven
Onsdag d. 6 Mar kl.19:00
Klubnat - UC syd
Lørdag d. 9 Mar kl.13:00
Træningsløb - Sønderheden
Lørdag d. 16 Mar kl.13:00
Træningsløb - Grimstrup
Onsdag d. 20 Mar kl.17:30
Træningsløb -Vrøgum V, NB: ONSDAG
Torsdag d. 28 Mar kl.10:00
Påskeløb - Vejle/SNAB
   

OKE Kalender  

   
Februar 2024
M T O T F L S
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29
   

Nyheder fra DOF  

Feed ikke fundet
   
© Orienteringsklubben Esbjerg