Generelt for medlemmer

Ved at trykke på O-Service kommer du ind på o-service.

O-service består af en række databaser, der tilsammen skal gøre det muligt at håndtere tilmeldinger med så få indtastninger som muligt.

 • Du kan se en kalender der viser DOF´s terminslisteløb.
 • klikke på forskellige måneder og år og få oplysninger om løbene.
 • klikke på "Klubben" og få oplysninger om orienteringsklubberne via deres hjemmesider.
 • Du kan også få at vide, hvem der er klubadministrator, klubadresser = kontakt til O-service

Hvis du vil mere, f.eks. tilmelde dig til et åbent løb, skal du have et brugernavn og password, har du ikke fået det tilsendt ved indmeldelse i OK Esbjerg, eller skulle du have glemt det, kan du få et nyt ved at sende en e-mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Har du brugernavn og password, trykker du på den røde dør oppe i menulinien til højre, og indtaster det brugernavn og password du har fået tilsendt fra o-service, læs nu grundigt hvad der står i velkomsten, og let dig selv ved at tilføje dit login til dine favoritter, du kan så trække login ud på dit skrivebord.

Når du skal i gang med o-service vil jeg anbefale dig at åbne O-service hjælp, så er det nemmere at følge med i hvad du skal gøre fremover.
Får du problemer er du velkommen til at e-maile til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.eller ringe på 4099 3880.

Når du tilmelder dig et løb i o-service, er der et lille billede af outlook ved siden af teksten "Tilmeldingsfrist", når du trykker på det billede bliver løbet lagt i din kalender i outlook.

OBS
Din sidste tilmeldingsfrist til et løb er kl. 18.00 den dato der står i kalenderen for det pågældende løb, da jeg som løbstilmelder skal have tid til at kontrollere tilmeldingerne og sende dem til den arrangerende klub uden at skulle sidde oppe den halve nat.

   
   

Støt vores sponsorer  

   

Kommende aktiviteter  

Lørdag d. 15 Dec kl.13:00
Træningsløb - Tranedal
Tirsdag d. 18 Dec kl.18:00
Vintercup - Hjerting
Onsdag d. 26 Dec kl.10:00
JULENISSELØB
Tirsdag d. 8 Jan kl.18:00
Vintercup - ukendt (West)
   

OKE Kalender  

   
December 2018
M T O T F L S
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
   

Nyheder fra DOF  

 • Årets sidste udgave af Orientering gemmer på masser af spændende læsestof her i de mørkeste uger af året. Du kan blive klogere børn- og

  ...
 • I løbet af foråret kommer tusindvis af skoleelever over hele landet ud at prøve kræfter med kort og kompas.

  Hele 18 klubber har nemlig

  ...
 • Hver dag frem mod jul åbner vi en låge i DOF's julekalender og ser frem mod en konkurrence eller arrangement i det kommende

  ...
 • Vores syvdobbelte verdensmester Maja Alm var jo blandt de nominerede til Kulturministerens Idrætspris, der blev uddelt mandag aften. Med Maja til

  ...
 • Hver dag frem mod jul åbner vi en låge i DOF's julekalender og ser frem mod en konkurrence eller arrangement i det kommende

  ...
   

Antal besøgende  

Antal visninger af artikler
707197
   
© ALLROUNDER