Facebook side  

   

Esbjerg Night Trail  

   
   

Generelt for medlemmer

Ved at trykke på O-Service kommer du ind på o-service.

O-service består af en række databaser, der tilsammen skal gøre det muligt at håndtere tilmeldinger med så få indtastninger som muligt.

  • Du kan se en kalender der viser DOF´s terminslisteløb.
  • klikke på forskellige måneder og år og få oplysninger om løbene.
  • klikke på "Klubben" og få oplysninger om orienteringsklubberne via deres hjemmesider.
  • Du kan også få at vide, hvem der er klubadministrator, klubadresser = kontakt til O-service

Hvis du vil mere, f.eks. tilmelde dig til et åbent løb, skal du have et brugernavn og password, har du ikke fået det tilsendt ved indmeldelse i OK Esbjerg, eller skulle du have glemt det, kan du få et nyt ved at sende en e-mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Har du brugernavn og password, trykker du på den røde dør oppe i menulinien til højre, og indtaster det brugernavn og password du har fået tilsendt fra o-service, læs nu grundigt hvad der står i velkomsten, og let dig selv ved at tilføje dit login til dine favoritter, du kan så trække login ud på dit skrivebord.

Når du skal i gang med o-service vil jeg anbefale dig at åbne O-service hjælp, så er det nemmere at følge med i hvad du skal gøre fremover.
Får du problemer er du velkommen til at e-maile til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.eller ringe på 4099 3880.

Når du tilmelder dig et løb i o-service, er der et lille billede af outlook ved siden af teksten "Tilmeldingsfrist", når du trykker på det billede bliver løbet lagt i din kalender i outlook.

OBS
Din sidste tilmeldingsfrist til et løb er kl. 18.00 den dato der står i kalenderen for det pågældende løb, da jeg som løbstilmelder skal have tid til at kontrollere tilmeldingerne og sende dem til den arrangerende klub uden at skulle sidde oppe den halve nat.

   
   

Støt vores sponsorer  

   

Kommende aktiviteter  

Onsdag d. 17 jul kl.17:30
Træningsløb - OK West
Onsdag d. 24 jul kl.18:00
Træningsløb - hos HTF i Gram Lunden!!
Onsdag d. 31 jul kl.17:30
Træningsløb - OK West
Onsdag d. 7 Aug kl.17:30
Træningsløb - Nørreskoven
Onsdag d. 14 Aug kl.17:30
Træningsløb - OK West
   

OKE Kalender  

   
Juli 2024
M T O T F L S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
   

Nyheder fra DOF  

Feed ikke fundet
   
© Orienteringsklubben Esbjerg