Generelt for medlemmer

Ved at trykke på O-Service kommer du ind på o-service.

O-service består af en række databaser, der tilsammen skal gøre det muligt at håndtere tilmeldinger med så få indtastninger som muligt.

 • Du kan se en kalender der viser DOF´s terminslisteløb.
 • klikke på forskellige måneder og år og få oplysninger om løbene.
 • klikke på "Klubben" og få oplysninger om orienteringsklubberne via deres hjemmesider.
 • Du kan også få at vide, hvem der er klubadministrator, klubadresser = kontakt til O-service

Hvis du vil mere, f.eks. tilmelde dig til et åbent løb, skal du have et brugernavn og password, har du ikke fået det tilsendt ved indmeldelse i OK Esbjerg, eller skulle du have glemt det, kan du få et nyt ved at sende en e-mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Har du brugernavn og password, trykker du på den røde dør oppe i menulinien til højre, og indtaster det brugernavn og password du har fået tilsendt fra o-service, læs nu grundigt hvad der står i velkomsten, og let dig selv ved at tilføje dit login til dine favoritter, du kan så trække login ud på dit skrivebord.

Når du skal i gang med o-service vil jeg anbefale dig at åbne O-service hjælp, så er det nemmere at følge med i hvad du skal gøre fremover.
Får du problemer er du velkommen til at e-maile til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.eller ringe på 4099 3880.

Når du tilmelder dig et løb i o-service, er der et lille billede af outlook ved siden af teksten "Tilmeldingsfrist", når du trykker på det billede bliver løbet lagt i din kalender i outlook.

OBS
Din sidste tilmeldingsfrist til et løb er kl. 18.00 den dato der står i kalenderen for det pågældende løb, da jeg som løbstilmelder skal have tid til at kontrollere tilmeldingerne og sende dem til den arrangerende klub uden at skulle sidde oppe den halve nat.

   
   

Støt vores sponsorer  

   

Kommende aktiviteter  

Tirsdag d. 18 Jun kl.17:00
O-løb - kom og lær
Onsdag d. 19 Jun kl.17:30
Træningsløb - Blåbjerg
Tirsdag d. 25 Jun kl.17:00
O-løb - kom og lær
Onsdag d. 26 Jun kl.17:30
Træningsløb - Kikkebjerg, Nordby, Fanø
Onsdag d. 3 jul kl.17:30
Træningsløb - Nørreskoven
Onsdag d. 10 jul kl.17:30
Træningsløb - Varde Søndre
Onsdag d. 17 jul kl.17:30
Træningsløb - Sønderheden
   

OKE Kalender  

   
Juni 2019
M T O T F L S
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
   

Nyheder fra DOF  

 • Det blev til favoritsejre i eliteklasserne ved årets sidste MTBO Danmarksmesterskab som i dag blev afviklet i Hedeland ved Roskilde med fuld sol

  ...
 • Men hele 4 brødre med efternavnet "Svensk" på det

  ...
 • Ved denne den anden løbsdag i årets MTBO DM program stod der langdistance på menuen. Hvis gårsdagens sprint var i den mere ekstreme ende på

  ...
 • Damernes Jukola blev en omskiftelig affære i det udfordrende terræn øst for Tampere. Som altid skal det understreges, at placeringer er taget fra

  ...
 • Så blev årets første MTBO Danmarksmestre – eller rettelig Forbundsmestre - fundet under fredag aftens sprintdistance arrangeret af Sorø OK. Det

  ...
   

Antal besøgende  

Antal visninger af artikler
785954
   
© ALLROUNDER