Login2

   
   

OKE på Facebook  

   

Orienteringsløb på Færøerne 2017

Her er et par spændende kort og artikel fra løbet på Færøerne, som flere af klubbens medlemmer var en aktiv del af/arrangører.

Arrangører: Esbjerg Politi Idrætsforening v/Peder Stephansen (banelægger), Kristian Assenholt og Erik Lindholdt.

Bliver der en en ny tur til Færøerne? Kan ikke afvises, men i så fald kun, hvis der bliver tegnet nye områder. Vi er p.t. ved at forhandle med Nes kommune på Færøerne om nytegning af området Toftavatn. Der arbejdes også på nytegning af et spændende klippeområde på Suduroy.

Vedhæftet:

Mvh.
Erik Lindholdt

Materialet er fra www.politisport.dk

Sæsonen er nu for alvor skudt igang med først påskeløb og nu i denne weekend med den første DM weekend, med sprint lørdag og ultralang søndag. Det hele blev arrangeret af Rold Skov OK og terrænerne var Støvring by til sprinten og Rold Vælderskov/Rebild bakker til ultralang.

Til sprinten i Støvring stillede 3 løbere fra klubben til start, Henrik, Ole og jeg selv. Ole løb et godt løb og vandt sølv, virkeligt flot! Hvordan Henrik løb ved jeg ikke, da arrangørklubben havde valgt at sprede starten over 4 timer, hvilket betød at Henrik allerede havde forladt stævnepladsen da jeg ankom. Jeg selv løb et fint løb uden store fejl og fik en tilfredsstillende 8. plads i et stærkt H21 felt.


 Ultralang i Rold og Rebild var, som forventet, en rigtigt hård omgang. Til trods for dette var 1 ekstra OKE'er, Niels, på startstregen denne dag. Henrik trak dog det længste strå af de to og sluttede som 16'er, mens Niels måtte se sig henvist til en 18 efter hhv. 2:31 og 2:41 i skoven. Ole lavede igen en flot præstation og sluttede som 4'er i sin klasse. Jeg løb et OK løb og sluttede som 6'er, 1 sekund efter nummer 5... Lidt bittert efter 2 timer og 35 minutters løb, men lad moralen være at spurten altid er vigtig, OGSÅ på ultralang.

Til de meget interesserede kan resultater, kort og GPS-spor findes på http://dmsprintultralang2017.dk/index.php . Nu skal jeg sove!

Alle bom kan huskes og man skal lære af dem, men når man også har konen med på "skovtur" så skal man tage det alvorligt Embarassed

Mathias på vej i målEn lille flok OKE’ere deltog i årets Læsø 3-dages, som denne gang med et udvidede baneantal havde rekord deltagelse med ca. 320 løbere fra store dele af Europa. Især mange svenskere og nordmænd havde fundet vej til den lille solbeskinnede ø ude midt i Kattegat.

Udklip af fra Cambus O'MayMed én livline i behold, turde Niels og jeg godt prøve kræfter med det skotske højland en sen novemberaften i silende regn. Banelæggeren havde nemlig været så opmærksom at printe sit mobilnummer på løbskortet!

 

   
   
   

Støt vores sponsorer  

   

Kommende aktiviteter  

Lørdag d. 25 Nov kl.13:00
Træningsløb - Tranedal
Søndag d. 26 Nov kl.10:00
Træningsløb - Nørreskoven - NB: Søndag!
Tirsdag d. 28 Nov kl.18:45
Esbjerg Night Trail (3/6)
Lørdag d. 2 Dec kl.13:00
Træningsløb - Nørreskoven
Tirsdag d. 5 Dec kl.17:30
VC 4. afd. - Nørreskoven
   

OKE Kalender  

   
November 2017
M T O T F L S
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
   

Nyheder fra DOF  

   

Antal besøgende  

Antal visninger af artikler
420835
   
© ALLROUNDER