Ved weekendes DM på hjemmebane blev det til sæsonens anden DM bronzemedalje til Ole Gadsbølle i H55. Ved søndagens Ultralang

løb Ole et sikkert løb og med især et stort set fejlfrit gennemløb af "det grønne helvede", løb Ole sig ind på en flot tredjeplads 6,32 min efter en utrolig godt løbende Erik Bobach fra Silkeborg, og foran mange af Oles sædvanlige konkurrenter.

Lørdag blev det til en ærgelig fjerdeplads i sprint, hvor Ole var sølle 4 sekunder fra en sølvmedalje. Ole løb stabilt og mente selv at han ikke ville kunne pille mange sekunder af sit løb. Ærgeligt men stadig utrolig flot. Stort tillykke til Ole med de flotte resultater.

Med til weekendes resultater, skal det også lige nævnes at Eskil Schøning fra West fik et længe ventet skulderklap for sit store arbejde og talent. Han vandt sølv i H20 efter et kanon løb og foran flere løbere fra junioreliten. Eskil udtalte kort efter at han kom i mål, forståeligt nok, at det var en af de bedste baner i et af de fedeste terræner han nogen sinde havde løbet. Også et stort tillykke til Eskil.