Lyshøjen og DIN forsyning - 19. februar 2020

Vintercup logo

Rudolf Sørensen trækker samlet sejren hjem - STORT TYLLYKKE - Han vinder efter 7 tællende løb med 690 point, men kunne også vinde med 780 point for deltagelse i alle 9 afdelinger. Hans tætteste forfølger og klubbens DM medaljevinder i 2019 (og tidligere) Ole Gadsbølle sikre en anden plads med 687 point, men bemærk at han starter med ikke at deltage i de 2 første. Kun 1 point efter følger klubben bedste ungdomsløber Kristian Sørensen med 686 point. På 4-5 plads finder vi henholdsvis Ulric og Eric.

Vores anden vinder er Mette Lolk med 602 point på dame holdet. Bente Pedersen klare en flot 2 plads, og har faktisk samlet flere point en Mette, pga. deltagelse i alle løb.

Aftens finale etape var i øvrigt en finale værdi. Kortet over Lyshøjen var blevet udvidet over til Din Forsyning og selvfølgelig havde Eric drejet en kanon bane. Og jeg nød bl.a. udsigten lidt for lang tid på toppen af huset. Aftens vinder var Kristian med en flot tid på kun 28:33 i det bløde terræn. Point mæssigt var top 6 på aften også dem der samlet endte i top 6.
Den hårde banelægger har disket 2 deltagere - hvis deres O-track kan bekræfte at de har været ved den manglende post er der lidt håb for dem :-)

 

Links: Resultat - Samlet oversigt - O-trackKort

   
   

Nyheder fra DOF  

   
© Orienteringsklubben Esbjerg