Marbæk plantage - 2. marts 2022 - Resultat

Vintercup logo

Mesterlig pandelampeløb på flere parameter. Løbet var Klubmesterskab for både West og OKE, det var afslutningen på vintercuppen (9. afd.) og til alle disse løb havde Erik Lindhardt naturligvis lavet en mesterlig bane.

Jacob Daugaard er årets Vintercup Mester STORT tillykke med det. Og vist nogle troede at Jacob måtte være lidt uskarp, har denne serie af løb modbevist det godt. Han har vandt med maximum point (700 point) og smed kun 5 point i 9 løb. Og igen denne onsdag hvor de 2 stærke OKE løbere Kristian og Palle blev slået med over 4 minutter. 

Samlet blev Palle en sikker nummer 2 (690 point). 3. pladsen var stadig i spil inden sidste afdeling, men her viste formanden format og vandt med 670 point foran Ulrik (660 point). Mette Lolk vandt sikker dameligaen og samlet en flot 7. plads.

Årets serie har været mega populært. Samlet har 62 personer deltaget, i gennemsnit 29 personer/gang. 8 personer har deltaget alle 9 gange. I top 7 har 5 af deltagerne deltaget alle gange! De 2 skovløb (Guldager+Marbæk) har givet mest spredning og det ses bl.a. med at gennemsnit point for de løb var 67-70 point. Spangsbjerg lave gennemsnit skyldes at mange ikke gennemførte (mgl. poster eller fejl klip). Se detaljerne i tabellen nedenfor.

Links: Resultat (opdateret 5. marts) - O-track

Kommende:

 • 19. marts, DM Nat i Lindet Skov (Syd for Ribe) - Link (tilmelding via O-service.dk)

Klubmesterskab - nat 2022 og afslutning på Vintercuppen

Årets første klubmesterskab - natorientering - afvikles nu på onsdag den 2. marts i Marbæk Plantage på næsten nyt kort fra april 2021. Det er også rammen for 9. afd. og dermed sidste runde af Vintercuppen 2021/2022.  Se på resultatlisten om du kan gøre en forskel, men vi kan da prøve og måske er det aftenen, hvor det hele lykkes.

 • Første start er sat til kl. 19.00 - en time efter solnedgang.
 • Mødested/parkering, start og mål er på stor P-plads ved Sønderhedevej.
 • Der er opsat en skærm ved Myrtuevej.
 • Kort er i målestok 1:5.000
Baner  Længde   Poster  OK Esbjerg OK West
1  svær 3,6 km   H21-44 Herrer
2  svær 3,6 km  

H/D17-20, D21-44,
H/D45-59, H/D60-

Damer
3  mellemsvær 2,9 km 12 H/D-16 Alene/par 1
4  let orientering 2,7 km 11   Alene/par 2
Mulige klubmestre     10 4

 Som det ses er bane 1 afkortet fra sædvanlig længde og er lig med bane 2, d.v.s. begge baner indgår i Vintercuppen.

Alle er velkomne, dog ikke hvis du hedder Putin.

Banelægger
Erik Lindholdt

Universitetsparken - 9. februar 2022 - Resultat

Vintercup logo

 GENVALG til banelæggeren (Rudolf) for en super bane i Universitetsparken. Faktisk startede vi direkte ud over broen og ind i Sanatorieskoven hvor man skulle fra start være skarp. Super bane og lidt en kombination af nat-sprint og natløb. Og til en sprint tæller hvert sekund :-(

Sæsonen har vist at Jacob er skarp og igen denne aften holdt han hovedet næsten koldt. Endnu engang gav aften 100 point til Jacob. Det betyder også at der skal protester, stormløb på klubhuset eller andre nødretsting til for at fratage ham sejren (vi fejre om 3 uger).

Nummer 2 blev Palle og han position er vist også svær at ændre. Til gengæld er kampen om 3 pladsen stadig i live. Rudolf fik som banelægger værdifulde point, men stadig kun 6 point foran Ulrik samlet som til aftens løb sikrede sig en 4. plads. Snøft, for undertegnede blev slået med 1. sekund til gengæld lang afstand til Peter Bernhard (8 sekunder).

Og skulle nogle være i tvivl, så kan alt ske næste gang i Marbæk, som både bliver afslutning på Vintercuppen og samtidig klubnat for OKE og West. 

Masser af baner er på O-track, men plads til flere! Se det og nyd banen igen.

 Links: Resultat - O-track

Kommende:

 • Esbjerg Night Trail er onsdag d. 23. februar i Nørreskoven (sidste afdeling).
 • Næste vintercup 2. marts i Marbæk.

Spangsbjerghaven - 26. januar 2022 - Resultat

Vintercup logo

Spangshaven er bare hel suveræn og første gang prøvede vi med kortvend. Ulrik havde drejet en kanon bane og flere af os fik da også en del at se. En af de store favoritter Kristian mistede ved sidste løb en post og var derfor allerede noget bagud. Men denne aften løb han absolut hurtigst (20:08) bare ærgerligt at han tog post 10 to gange og derved mistede post 14 som stod i cykelskuret ved siden af.

Dagens vinder blev Palle Lang i tiden 21:37, men tæt efterfulgt af Jacob som er ved at sætte sig kraftig på den samlede vinder titel. Palle havde sikkert lidt hjemmebanefordel og ser man lidt i resultatlisten kommer Mette også ind på en flot 5. plads - her tæller hjemmebanen måske også lidt til hendes fordel, og måske hun havde gennemskuet, de numre Ulrik lavede med os.

Eric Lauridsen var som altid hurtig, denne aften lidt for hurtigt eftersom at post 5-6-7 blev hoppet over. Kortet og de små passager kan være svære at se og gennemskue, og fra O-track ses også enkelte løbere der bevæger sig i forbudt område hvor de troede der var en passage.

Samlet resultat har vi Jacob i front. Og med kun 2 løb tilbage bør vi se på hvem er forrest eksklusiv de 2 dårligste løb. Her er Jacob med max point 500 og på en anden plads findes Palle Lang og delt 3. plads til mellem Rudolf og Ulrik. Men der er fortsat op til 200 point at kæmpe om så mange kan stadig blande sig i placeringerne.

På O-track har 14 ud af 31 deltagere allerede vist deres track! Se det og nyd banen igen.

 Links: Resultat - Kort - O-track

Kommende:

 • Esbjerg Night Trail er onsdag d. 2. februar i Tjæreborg.
 • Næste vintercup 9. februar i Frejaparken.

Kære vintercupper

7. afdeling af vintercuppen er onsdag aften kl. 18 i Højvangs- og Spangsbjergshaven.

 • Startsted er ved p-pladsen til sundhedscenteret Spangsbjerg Kirkevej 51, som man kommer til ved at køre ind af Højvangshaven fra syd.
 • P-pladsen er umiddelbart på venstre hånd.
 • Banen er en traditionel sprintbane på kun 3,3 km. Kortet udleveres først i start-sekundet.
 • Posterne er nogle steder tæt på hinanden men postnummeret matcher kontrolnummeret (post 1 = 201, 2 = 202 osv.), så ingen ”forvirring” her!

En 3,3 km natsprint i området blev i øvrigt, som det ses herunder, vundet i en meget skarp tid på 23,37 minutter i 2017. Men det er en svær tid at slå.

Vel mødt,
hilsen banelæggeren

   
   

Støt vores sponsorer  

   

Kommende aktiviteter  

Onsdag d. 24 Apr kl.17:30
Træningsløb - Grindsted
Onsdag d. 1 maj kl.17:30
Træningsløb - Den Hemmelige Skov
Torsdag d. 9 maj kl.10:00
Kr. Himmelfartsløb - Klub Ultra lang - Fanø
Onsdag d. 15 maj kl.17:30
Træningsløb - ???
   

OKE Kalender  

   
April 2024
M T O T F L S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
   

Nyheder fra DOF  

Feed ikke fundet
   
© Orienteringsklubben Esbjerg